Ny Real Madrid hjemme trøje for sæsonen 2010/11

Sportstøj:
Real Madrid’s hjemmebane trøje for sæsonen 2010/11 er nu sat til forudbestilling hos forhandlere af adidas varer. Trøjen bliver formentlig released altså kommer ud i almindelig detailhandel lørdag d. 8 maj. Samtidigt hermed bliver trøjen formentlig officielt præsenteret på Estadio Santiago Bernabeu i forbindelse med Real Madrid’s hjemmekamp mod Athletic Bilbao. Til sæsonen’s sidste kamp på udebane mod Malaga er det muligt at Real Madrid vil være tilbage i den mørkeblå udebanetrøje fra sæsonen 2009/10 eftersom Malaga spiller i en blå-hvid stripet trøje.
Real Madrid udebane trøje og Champions League trøje bliver først released i juli og august.

Real Madrid hjemme trøje 2010/11

For sæsonen 2010/11 er grundfarven logisk nok hvid eftersom Real Madrid altid har hvid hjemmebanetrøje. Imidlertid er kontrastfarven til den nye sæson blå. For indeværende sæson var kontrastfarven sort og lidt guld. Altså farven der bruges til striperne på ærmet og eventuel anden udsmykning i kanter og krave.
For sæsonen 2006/07 var kontrastfarven lilla.
Til sæsonen 2007/08 var kontrastfarven blå.
2008/09 sort – sølv.
Og som sagt til sæsonen 2009/10 sort – guld.
Så det skifter lidt fra år til år men som man kan se fra den korte historiske skitse ja så er de mest populære kontrastfarver typisk sort og blå.
Af andre bemærkninger kan man lægge mærke til at adidas logoet er fjernet fra halsregionen og er kommet over på højre bryst.
Ærmerne har de typiske adidas 3-stripes løbende fra skulder og til ærme-spids men de er brugt op midt på ærmet så der er plads til ærmemærker hvad enten det er til den spanske liga LFP eller Champions League.
Sponsorlogoet midt på trøjen ser imidlertid uforandret ud.

Reklamer

Tags: , ,

2 kommentarer to “Ny Real Madrid hjemme trøje for sæsonen 2010/11”

 1. Christian Larsen Says:

  Hej

  Jeg underviser en gymnasieklassen som skal på studietur til Madrid til april. Vi vil gerne benytte lejligheden til at se Real Madrid. Er der nogen der ved om det er muligt allerede nu at bestille til Gijon-kampen d. 2. april? Altså hvis man vil gå udenom billethajer på nettet.
  Sidst hvad ville vre en rimelig pris pr. billet?

  På forhånd tak

  • irealmadrid Says:

   Hej.
   Man kan kun købe til de nærmeste kampe:
   http://www.servicaixa.com/nav/es/deportes/madrid/estadio_santiago_bernabeu_rmad/real_madrid_c.f./index.html
   I øjeblikket er der altså kun billetter til salg til en pre-season kamp mod Penarol.
   Kun hvis man har sæsonkort kan man før sæsonstart vælge om man vil have alle kampe med , kun La Liga eller kun La Liga + Pokal (men ingen CL).

   Til en kamp mod Sporting Gijon bør det normalt ikke være noget problem at få billetter.
   Hvis det går rigtigt godt for Real Madrid, hvis økonomien går bedre, hvis foråret er smukt, der er noget særligt ved kampen etc. kan man selvfølgelig ikke vide.
   Men det skulle være usædvaneligt hvis en sådan kamp skulle være udsolgt.

   Og under alle omstændigheder vil du have mulighed for at følge med løbende på hjemmesiden servicaixa og se hvornår billetterne kommer til salg til de forskellige kampe. Og hvis du så køber lige i det øjeblik de kommer til salg burde der ikke være noget problem. Billetterne sælges som regel løbende op til en kamp i en periode på omkring 14 dage og kun til helt særlige kampe vil der være rush på omkring release af billetterne. Og da kampen mod Sporting Gijon ligger et par måneder før sæsonafslutning er det svært at se hvordan den skulle være afgørende.

   Billethajerne får formentlig deres billetter på tilsvarende vis. Ved at købe ved billetlugen lige i det øjeblik billetterne sættes til salg.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: