Real Madrid spillere med Spanien til VM 2010 i Sydafrika

SpillerProfiler:
Til EM 2008 havde Real Madrid kun 2 spillere i truppen der hjemførte trofæet til den iberiske halvø efter talrige skuffelser ved tidligere slutrunder. Om ikke andet spillede de 2 Real Madrid spillere Iker Casillas og Sergio Ramos men der var alligevel mange der mente at det var få landsholdsspillere man leverede som Spanien’s største klub.
Til VM 2010 er der imidlertid hele 5 Real Madrid spillere i 24 mands truppen: Iker Casillas, Sergio Ramos, Raul Albiol, Alvaro Arbeloa, Xabi Alonso.

Iker Casillas:
Iker Casillas er den ubestridte nummer 1 for Spanien på målmandsposten. Iker må forventes at spille samtlige minutter i samtlige kampe. En gruppekamp der er ubetydelig hvis Spanien allerede er kvalificeret til næste runde kan måske betyde at de andre 2 målmænd for lejlighed til at spille men ellers kommer Iker formentlig til at spille samtlige minutter.
Spanien Casillas 1 trøje

Sergio Ramos:
Sergio Ramos har længe været første valg på højre back og må forventes at spille de fleste minutter i turneringen på denne position.
Spaniens trøje med RAMOS 15

Alvaro Arbeloa:
Arbeloa er en yderst fleksibel spiller der kan bruges måde i midterforsvaret og begge back pladser. Hans favorit position er nok venstre back selvom han er højrefodet. For landsholdet spiller Capdevilla imidlertid denne position og Sergio Ramos plejer at spille højre back’en. Derfor må Arbeloa forventes mest at komme til at optræde i indskifterens rolle skulle det være nødvendigt at skifte ud i forsvaret.
Alvaro Arbeloa for Real Madrid og Spaniens landshold

Raul Albiol:
Raul Albiol spiller i midterforsvaret og har etableret sig som fast mand hos Real Madrid. For Spanien er der imidlertid hård konkurrence på denne plads fra Barcelona parret Pique og Puyol. Man må derfor gå udfra at Albiol starter på bænken i de fleste kampe.
Raul Albiol for Spanien under opvarmning før kamp

Xabi Alonso:
Xabi Alonso har ikke været fast mand hos Spanien men ligget umiddelbart udenfor de 11 startende. Imidlertid er Senna ikke med VM i Sydafrika. Xabi Alonso får derfor formentlig pladsen på den bagerste midtbane med Sergio Busquets fra FC Barcelona som alternativ. Alonso må forventes at få megen spilletid i Sydafrika efter en udmærket første sæson for Real Madrid.
Xabi Alonso 14 for Spanien og Lionel Messi 10 for Argentina

En række af de spanske spillere fra Real Madrid ses her:
Alonso, Casillas, Sergio Ramos og fra FC Barcelona Pique, Busquets og Iniesta.
Xabi - Pique - Iker - Ramos

Den spanske startopstilling kunne se sådan ud: Casillas – Sergio Ramos – Pique – Puyol – Capdevilla – Alonso – Xavi – Iniesta – Silva – David Villa – Torres
Hvis der skal mere tyngde på den bageste midtbane kunne Busquets måske indtræde i stedet for enten Iniesta, Silva eller Torres.

Reklamer

Tags: , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: