Real Madrid spillere for Argentina VM 2010 i Sydafrika

VM 2010:
Real Madrid har en lang tradition for at have argentinske spillere i klubben. For sæsonen 2009/10 var der tre spillere i Real Madrid’s førsteholdstrup: Garray, Gago og Higuain. Garray blev olympisk mester med Argentina i 2008. Gago spillede en del kvalifikationskampe. Higuain fik sin debut på landsholdet under Maradona og var med i de sidste afgørende kampe der sikrede Argentina kvalifikation til VM.
Rygterne løber allerede at fløjspilleren Di Maria fra Argentina og Benfica bliver den næste argentiner i Real Madrid for sæsonen 2010/11.
Af de nuværende Real Madrid spillere blev imidlertid kun Gonzalo Higuain udtaget til VM 2010 i Sydafrika.

Higuain - Gago - Alonso - Ramos

Om Higuain får spilletid og i givet fald hvor meget er imidlertid et andet spørgsmål eftersom Argentina har mange dygtige spillere oppe foran – spillere der også er formstærke. Så meget kommer til at afhænge af hvilket system Maradona vælger at spille med.

Higuain og Messi - Mascherano og Demichelis

Higuain spiller med nummer 9 for det argentinske landshold. Til VM er der både navn og nummer på trøjerne mens der i mange kvalifikationskampe blot er nummer på. Der er således også et 9 – tal på shortsene som Higuain spiller med. Higuain spiller i fodboldstøvler fra adidas – modellen hedder Predator og farver og design skiftes ca. 4 gange årligt.

Gonzalo Higuain og Leo Messi

Reklamer

Tags: , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: