Ny Real Madrid spiller Sammi Khedira | Khedira trøje | støvler | shorts

Spiller profil:
Ny spiller i Real Madrid – Sammi Khedira fra VFB Stuttgart og Tyskland. Khedira har tunesisk far og tysk mor men har tilbragt hele sit liv i Tyskland bortset fra somre i sin far’s hjemland Tunesien. Khedira er et produkt af ungdomsafdelingen i Stuttgart og er af mange anset for at være et godt eksempel hvad angår opførsel på og udenfor banen.

Khedira og Mourinho til træning

Det er endnu uvist hvilket nummer Khedira får hos Real Madrid. Det kommer an på hvilke spillere der forlader klubben som det var tilfældet med Ronaldo der nu er nummer 7 og Alonso der nu er nummer 14 efter Raul og Guti sagde farvel. Hvis Diarra f.eks. siger farvel kunne det blive nummer 6.

Sammi Khedira for Tyskland med nummer 6 på trøjen

Khedira spiller i Nike støvler formentlig en T90 eller en CTR360 model.
Khedira skal i Real Madrid indtage en plads på den centrale midtbane sammen med Alonso og skulle gerne vise sig at være en boks til boks spiller der kan rydde op men også levere offensivt. Et problem for både Diarra og Gago der måske er gode i det defensive arbejde men bidrager med meget lidt offensivt. Khedira er 193 cm høj og stærk af bygning og kunne derfor tænkes også at kunne blive en trussel i luftrummet.

Khedira fotograferet i Madrid med et eksemplar af avisen AS

Khedira er allerede i Madrid og har gennemgået det obligatoriske lægecheck. Nu mangler der bare et rygnummer og han er klar til at tørne ud for sin nye klub.

Reklamer

Tags: , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: